Montag, 26. September 2011

iPhone 5: Παρουσίαση υποτίθεται ότι ήδη στην επόμενη εβδομάδα

Το iPhone θα είναι πλέον μάλλον 5 αλλά ήδη τον Οκτώβριο. Καθώς το blog των ΗΠΑ όλα τα πράγματα ψηφιακά θα έχουν μάθει τα αποκαλυπτήρια του iPhone, η Apple σχεδιάζει στις 4 από 5 Οκτώβριο. Λίγο αργότερα, το νέο smartphone της Apple είναι ήδη διαθέσιμες. Το iPhone 5 θα αναφέρεται ότι θα αποκαλυφθεί στο Cupertino.

5, αλλά τώρα φαίνεται ότι το iPhone πίσω τον Οκτώβριο του 2011; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι το iPhone της Apple στις 4 από 5 Οκτώβριος φανταστείτε. Αυτό είναι το blog των ΗΠΑ όλα τα πράγματα ψηφιακά εκθέσεις με αναφορά σε «αξιόπιστες πηγές». Σύμφωνα με το νέο της Apple CEO Steve Jobs και ο διάδοχός Tim Cook, το νέο iPhone στις 4 από 5 Οκτωβρίου, το κοινό φανταστείτε. Μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα αργότερα, το νέο iPhone θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα 5. Ακόμη και η Apple δεν έχει ακόμη αποφανθεί για το iPhone πέμπτο Ορισμένες πηγές, επίσης εικασίες για μια πιο ελαφριά έκδοση της τρέχουσας iPhone της Apple smartphone με τη μορφή ενός 4S.

Άλλες φήμες είναι κατά πάσα πιθανότητα από την κυκλοφορία του iPhone και iPhone 4S 5 από παρόμοιες περιόδους. Χθες εμφανίστηκε σε μια υποτιθέμενη εσωτερική ενημερωτικό δελτίο για την T-Mobile ΗΠΑ, την απελευθέρωση του iPhone 5 αποκλείεται αυτό το έτος. Τις τελευταίες ημέρες, εξάλλου, ανακοίνωσε ότι η Samsung θέλει να εμποδίσει την Ευρωπαϊκή πωλήσεις του iPhone πέμπτο Οι λόγοι είναι καθαρή κερδοσκοπία. Γνώστες της βιομηχανίας ύποπτα προσβολής εκδίκηση εναντίον της Apple, Samsung, δεν υπάρχει μπορεί να πωληθεί, το νέο Samsung Galaxy Tab σύμφωνα με την αγωγή της Apple δεν είναι στη Γερμανία. Όπως και ο Αλ Γκορ ανακοίνωσε σήμερα πέντε iPhone και iPhone 4S εμφανίζονται τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen