Mittwoch, 19. Oktober 2011

iPhone 5 Ημερομηνία κυκλοφορήσει ένα μυστήριο, Siri iPhone 4S με iOS 5 OK για τώρα




"Είμαι στην Sprint. Θα πρέπει να περιμένουμε για το iPhone 5 ημερομηνία κυκλοφορίας, ή να πάρετε το iPhone 4S με iOS 5 Τώρα, «ένας αναγνώστης ρωτά. Η ερώτηση είναι αυτή που θα έχουμε τα πιο συχνά από οποιαδήποτε τεχνολογίας θέματος. Ανεξάρτητα από το εάν ο μεταφορέας είναι Sprint ή ένα από τα iPhone τους αντιπάλους της, όπως η Verizon και AT & T, η απάντηση είναι η ίδια: για τους περισσότερους χρήστες που αναζητούν να αγοράσουν το πρώτο iPhone τους, δεν υπάρχει μετρήσιμη λόγος να περιμένουμε για το iPhone 5 αντί της επιλογής της Siri με δυνατότητα iPhone 4S τώρα. Ωστόσο, αν έχετε ήδη ένα iPhone 4, υπάρχουν επιχειρήματα και για τις δύο πλευρές. Εδώ είναι μια ματιά.

Το σκεπτικό για το iPhone αρχάριους καταδύσεις στο τώρα, σε αντίθεση με περιμένει είναι πολύπλευρη. Κατ 'αρχάς, το iPhone 5 ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι γνωστή και θα μπορούσε να είναι 9-12 μήνες μακριά, εδώ και πολύ καιρό μπορούν να συνεχίσουν χωρίς το iPhone, αν έχετε ήδη αποφασίσει ότι θέλετε ένα. Εξίσου σημαντικό, το iPhone 4S, δεν λείπει τίποτα που οι περισσότεροι χρήστες θα ενδιαφέρουν. Το iPhone 5 θα παραδώσει πιθανό γρηγορότερα 4G LTE δικτύωση και τουλάχιστον μία ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να θέλουν LTE τώρα, με τα δίκτυα ακόμα μόνο fractionally κατασκευαστεί. LTE κεραίες είναι επίσης μεγάλου μεγέθους και δύναμης πεινασμένοι, αφήνοντας το LTE τηλέφωνα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά η οποία πάσχει από το να είναι ογκώδης, δεν έχουν αρκετό χώρο για άλλα χαρακτηριστικά του υλικού, και έχοντας εκπληκτικά μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όταν όλα ρυθμιστούν παίρνει το επόμενο έτος, η Apple θα κυλήσει ένα LTE ενεργοποιημένη iPhone 5. Εν τω μεταξύ το iPhone 3G 4S χρήσεις οι οποίες είναι σχεδόν παντού και πολύ γρήγορα για mobile computing, ενώ δεν διαπράττουν θηριωδίες στην μπαταρία. Το 4S προσφέρει επίσης το iOS 5 του λειτουργικού συστήματος, A5 μικροεπεξεργαστή, και Siri ψηφιακός βοηθός, η οποία θα είχε τις ίδιες τρεις headlining χαρακτηριστικά του iPhone 5 αν είχε ξεκινήσει το τρέχον έτος.

Αλλά η πραγματική tiebreaker μπορούσε να είναι ότι μπορείτε να έχουν στην πραγματικότητα τόσο το iPhone 4S και 5, εάν παίζετε τις κάρτες σας δεξιά. Αν είστε αναβάθμιση επιλέξιμες τώρα, να αγοράσει το iPhone 4S για $ 199. Όταν το iPhone 5, προέρχεται από σας δεν θα είναι επιλέξιμες αναβάθμιση, αλλά θα είστε σε θέση να το αγοράσει για $ 200-250 παραπάνω αυτοκόλλητο, ανάλογα με το φορέα σας. Πουλήστε 4S σας σε eBay εκείνη τη στιγμή και θα έχετε τουλάχιστον $ 300 για το (υπάρχει πάντα κάποιος σε μια κακή κατάσταση των συμβάσεων που είναι πρόθυμοι να πληρώνω πάρα πολύ για τα μεταχειρισμένα το iPhone). Κάντε τα μαθηματικά και έχεις να χρησιμοποιήσετε την 4S για δωρεάν στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, ή ίσως ακόμη και βγήκε λίγο μπροστά (ένα βρώμικο μυστικό των αερομεταφορέων θα προτιμούσα να μην μπορείτε να ανακαλύψετε).

Τέλος, υπάρχει το σενάριο της σημερινής iPhone 4 χρήστης. Αναβάθμιση εξαρτάται από την τιμή που διαθέτουν στην A5 επεξεργαστή ταχύτητας και Siri? Όλο το υπόλοιπο του iOS 5 εμπειρία θα τρέχει μια χαρά στο iPhone 4 σας. Αλλά για όλους τους άλλους που είναι eyeing το iPhone 4S, είναι σχεδόν ένα no brainer.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen