Dienstag, 18. Oktober 2011

iPhone Προσδοκία 5 Τιμές

Υπάρχουν διάφορες φήμες στην αγορά σχετικά με το iPhone 5 προδιαγραφές, αλλά μία από τις πιο σημαντικές θα είναι για το iPhone 5 Τιμή. Και η εκλέπτυνση των πρόσφατων iPhone πρέπει σίγουρα να είναι σε θέση να κάνουν την τιμή του λογική.


Η τιμή του iPhone δικαίωμα από την πρώτη σειρά της, έχει αρκετά συνεπής. Ακόμα και μετά το λανσάρισμα του iPhone CDMA 4 μετά από το GSM μοντέλο της, η Apple δεν έχει σταματήσει να αναλάβουμε νέα και καταπληκτικά gadgets και το iPhone 5 είναι η τελευταία από τις συσκευές τους.

iPhone Προσδοκία 5 Τιμές:

Για κάθε πιθανό αγοραστή, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σχετικά με ένα νέο gadget είναι η τιμή του. Το ίδιο συμβαίνει και με το iPhone 5, όπως τους λάτρεις τεχνολογίας έχουν αρχίσει την περιήγηση στο διαδίκτυο για το iPhone 5 τιμές. Αν και το iPhone 5 είναι ακόμη να ξεκινήσει, δεν υπάρχουν αναφορές για το τι ο ακριβής αριθμός πρόκειται να είναι. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το iPhone 5 προσδοκίες για τις τιμές.

Η αρχική iPhone είχε συλληφθεί τεράστια πελατειακή βάση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπου οι άνθρωποι ήταν ικανοποιημένοι πληρώνουν $ 499 για τα 4GB και $ 599 για το 8GB. Αργότερα ενημερωμένη έκδοση 16GB εισήχθη σε $ 499. Τελευταίες iPhone που διατίθενται στην αγορά μέχρι σήμερα, το iPhone 4 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010 είναι διαθέσιμο για $ 199 για το 16GB και $ 299 για το 32GB βάσει σύμβασης, και για $ 499 για 16GB και $ 599 για τα 32 GB χωρίς συμβόλαιο.

Στις έχουν παρατηρηθεί οι τιμές προσεκτικά έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα καθορισμένο σχέδιο για την βαθμολογία. Η Apple φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει το λάθος της τιμολόγησης οι ίδιοι από την αγορά. Έτσι, τα σημερινά μοντέλα τους είναι τώρα διαθέσιμες σε συγκριτικά λογικές τιμές. Με βάση αυτό, αν θέλουμε να προβλέψουμε το iPhone 5 τιμές που μπορούμε να πούμε ότι δεν θα κόστιζε πολύ. Όντως θα ήταν μέσα στην προσιτότητα του κοινού ανθρώπου.

Το κινητό κόσμος θερμαίνεται όπως ποτέ άλλοτε τώρα, όπως πολλές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσπαθούν να καλύψουν τη διαφορά με τα πρότυπα που ορίζονται από την Apple. Και οι προσδοκίες των πελατών είναι επίσης αυξάνεται, δεδομένου ότι ελπίζουν να αρπάξει την εκπληκτική νέα γενιά iPhone σε λογικές τιμές. Τελευταίες κράτος αναφέρει ότι το iPhone 5 Τιμή έχει ληφθεί σχετική απόφαση $ 305 για το μοντέλο επίπεδο εισόδου και περίπου $ 495 - $ 825 για το μοντέλο υψηλής τέλος. Με κέλυφος καρπών με κέλυφος, προβλέπεται ότι το iPhone 5 Τιμή δεν θα είναι πάρα πολύ ακριβά από την προηγούμενη έκδοση του iPhone, το iPhone 4.

Μείνετε συντονιστείτε για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 5 Τιμές.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen