Montag, 12. Dezember 2011

iPhone 5: smartphone της Apple με ένα 4-ιντσών οθόνη της Ιαπωνίας

Το iPhone 5, προέρχεται το φθινόπωρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την αγορά και είναι πιθανό να έχει ένα 4-ιντσών οθόνη. Μέχρι στιγμής, η Apple θέσει το iPhone σε μια οθόνη 3,5 ιντσών. Αλλά ακόμα και κάτω από την κουκούλα, το iPhone 5 είναι σημαντικά διαφορετική από τον προκάτοχό του - πιο υπολογιστική και τα γραφικά δύναμη είναι στο σημείο καθήκον.




Αυτό υποτίθεται ότι το iPhone-5-ρεπλίκα μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η πιο πιθανή εκδοχή. Συνδέει το iPhone 3G και iPhone 4 στοιχεία, φαίνεται πολλά υποσχόμενη, ειδικά την κεραία και το ταίριασμα γυαλί.

Αυτό υποτίθεται ότι το iPhone-5-ρεπλίκα μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η πιο πιθανή εκδοχή. Συνδέει το iPhone 3G και iPhone 4 στοιχεία, φαίνεται πολλά υποσχόμενη, ειδικά την κεραία και το ταίριασμα γυαλί. [Πηγή: δείτε πινακοθήκη]
Αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει το τμήμα δημοσίων σχέσεων στην Apple κατά τη διάρκεια της ζωής του δεν καλύτερων θέσεων εργασίας - περίπου ένα έτος πριν από την έναρξη του iPhone 5 φήμες η Apple περιστρέφεται σε πλήρη ταχύτητα. Εδώ είναι ιστορίες από τη μικτή κρύσταλλο με τις απόψεις των αναλυτών, γαρνιρισμένα το κοκτέιλ είναι στη συνέχεια ολοκληρώθηκε με ένα κερασάκι στην κορυφή της βιομηχανίας εφοδιασμού. Αν είστε τυχεροί, είναι σε ακόμα μια εξόρμηση της κοινής λογικής για να αναμειχθεί.

Η ομιλία είναι φυσικά το iPhone 5, η διάδοχος της πιο επιτυχημένης και απογοητευτικό ταυτόχρονα smartphone της Apple όλων των εποχών. Πρόβλημα της Apple: η μία τολμά πάντα μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ των ηγετών της τεχνολογίας και διαθέτει ποσοστό, ωστόσο, τα στοιχεία πρέπει να είναι χαμηλά στη σειρά και το εξωτερικό είναι ο πελάτης ο συνδυασμός ως μια sold πολύτιμη συσκευή. Δεν είναι από μόνη της μια αντίφαση, ωστόσο, παραμένουν ως θέματα, όπως το iPhone δεν 4S - Apple έχει αγνοηθεί η τάση για μεγαλύτερες οθόνες για πάρα πολύ καιρό. Ή έτσι φαίνεται η πλειοψηφία των πελατών, καθώς όλο και πιο συχνά και αρπάζει με τα ανταγωνιστικά προϊόντα με Android και πέραν των 4 ιντσών οθόνες. Αυτό φαίνεται να είναι σχεδιασμένα μερικές φορές τότε το χέρι του Herman Munster, αλλά χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό θέμα.

Αλλά τι συμβαίνει στο σπίτι της Apple, έχουν τόσο πολλές ανεξάρτητες πηγές και οι φήμες στην Ιαπωνία για την οθόνη ως προμηθευτή. Η κοινοπραξία που αποτελείται από τη Sony, η Hitachi και η Toshiba θα κατασκευάσει το νέο iPhone-5 οθόνη. Όπως ήταν αναμενόμενο, είναι πιθανό έως 4 ίντσες ψηλό. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Samsung είναι που λείπει από την λίστα των προμηθευτών για να εμφανιστεί τώρα. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μόνο τις πληροφορίες που είναι άγνωστες μέχρι σήμερα, ή αν πρόκειται για την πρόθεση της Apple είναι το μέσο, ​​σύρετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-sparring συνεργάτης της Samsung για την επιβράδυνση ως υπεργολάβος για την πλαισιώσει, δεν είναι γνωστή - αλλά είναι δυνατόν.

Σίγουρα φαίνεται σήμερα να είναι ότι το iPhone 4G-5, τη μεταφορά τεχνολογίας θα φέρει LTE, NFC είναι πιθανώς ένας από τον κατάλογο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Εκτός από την ενημέρωση οθόνη έως 4 ίντσες (960 x 640 pixels), θα υπάρχουν τουλάχιστον σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες του A6 επεξεργαστή με τεχνολογία διπλού πυρήνα για το iPhone 5η Είναι ακόμη ανοικτό το αν η Apple είναι ίσως το σετ A6 στην τεχνολογία quad-core.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen